Buscar este blog

martes, 2 de marzo de 2010

Estic de luto

Una alumna meva de 17 anys ha mort a causa d'un accident de tràfic, va morir atropellada por un conductor ebri i drogat a top.


Segur que al fill de puta no li va a pasar res.


Descansa en PAZ ALBA.


Noticia local:
  • La jove ferida en l'accident en motocicleta a la B-500 mor a l'hospital de la Vall d'Hebron
  • La jove molletana que acompanyava el noi de Martorelles que va morir diumenge en un accident de motocicleta a la B-500, a l'alçada de Sant Fost, moria dilluns com a conseqüència de les ferides en el xoc amb un turisme.
  • Dissabte a la nit, sobre les 21.10 h, Antonio FL, martorellenc de 16 anys que conduïa un ciclomotor i que anava acompanyat d'una jove, va xocar amb el vehicle de Julian SS, de 23 anys i veí de Sant Fost, el qual va donar positiu en el test d'alcoholèmia i de drogues. Com a conseqüència del xoc, Antonio FL va ser traslladat a l'hospital Germans Trias i Pujol, a Badalona, i la seva acompanyant, a la Vall d'Hebron de Barcelona, greument ferits. Diumenge moria el conductor i dilluns, la jove, de 15 anys.
    El conductor del cotxe va ser detingut i se l'acusa d'un delicte de conducció sota els efectes de l'alcohol i les drogues, conducció temerària i lesions imprudents.
    Al lloc dels fets, s'hi van desplaçar 3 dotacions de Protecció Civil, 4 de Mossos d'Esquadra, 1 de Policia Local i 4 ambulàncies.